VM-byen Narvik viser ski?

Foto: ARN/T. I. Bergsmo, Jan Arne Pettersen og privat

Det har vært pyntet veldig bra med sykler i alle regnbuens farger til Arctic Race her både i 2015 og 2017. I år handler rittet om mer enn sykkel for Narvik sin del, og det kan være greit med litt fornyelse.

Planlegger du sprell langs løypa? Les om medieboka og evt. Dag Otto-besøk her.

Med nærmere 10 millioner unike tv-seere i 190 land har vi virkelig mulighet til å vise oss frem. Vi skal vise at vi er arrangørbyen, og at vi vet å lage liv.

Ta frem ski i august

Rytterne skal sykle fra Havnegata og helt opp til Skistua tre ganger (se løypa her). Hadde det ikke vært artig om vi fikk til å fylle oppoverbakkene f.eks. fra Diagonalen og opp til Skistua med folk med ski og skiutstyr? Vær kreative, her er det mange muligheter. Kanskje din gjeng/klubb/lag gjør noe ekstra ut av det?

Ski er ski, ta med slalomski, langrennsski, dudla, rulleski… Får vi det til vil det være et helt spesielt signal å gi til verden. Kanskje du har en idé til annet som går an å bruke? Kan man bygge noe av ski kanskje?

Dette er tenkt som en lavterskel oppfordring. Om mange stiller opp blir det veldig bra. Si gjerne ifra til oss om dere planlegger å stille med ski i oppoverbakken, så kan vi koordinere om det er flere som stiller.

Arctic Race Of Noway - Stage 4 : Sortland / Harstad © A.S.O./ P.Hympendahl
Arctic Race Of Noway – Stage 4 : Sortland / Harstad © A.S.O./ P.Hympendahl

Foto: ARN/P.Hympendahl