Slik planlegger du helga

Det skjer noe i sentrum hele lørdag og søndag. Lørdag er veiene stort sett åpne som vanlig. Søndag anbefaler vi å gå/sykle til sentrum, og ta del i det som skjer. Her finner du det du trenger for å planlegge helga:

Program

Programmet for helga byr på det meste, og har noe for alle. Ikke alt skjer i sentrum. Lørdag kveld er det gratis konsert med Hans Majestet Kongens Garde ved Øvre fjellheisstasjon.

Trafikk

Dette gjelder lørdag ettermiddag/kveld og søndag. Sett deg inn i hvor du ikke kan kjøre bil og til hvilke klokkeslett. Det er flere krysningspunkter i rundløypa der du kommer gjennom til fots eller med sykkel. Her er oversikt over alt som har med kjøring og parkering å gjøre: Trafikk

Race Village

Lørdag og søndag kl. 11-18 inviterer Arctic Race til Race Village på torget, med utstillinger, gratis aktiviteter og konkurranser for både barn og voksne. I tillegg er det konserter med både HMK Garden og lokale utøvere. Se oversikten på arnnarvik.no/program

La barna delta

Under Arctic Race er det mange gratis aktiviteter for barna. Fiskeskole, familieshow, og Sparebank1 Nord-Norge sitt Mini Arctic Race er noe av det som skjer. Glem ikke karavanen som kommer i forkant av rittet.

Mat

Byens spisesteder har åpent søndag. Dette gjelder også sentrene. I tillegg er det matservering utendørs i sentrum.

Se rittet live

Se deg ut en bra plass langs løypa. Husk å være tidlig ute, så du får med deg ARN-karavanen Se også: Etappen

Vær synlig

Lag liv langs løypa. Kanskje du kommer på tv? Det er enda ikke for sent å finne på noe. Her har du noen tips.

Heis flagget

Og sist, men ikke minst, husk å heise flagget!

Toaletter i sentrum

Det vil være ekstra toaletter ved søndre torvhalltrapp og i krysset Brugata/Industriveien. I tillegg holder sentrene blant annet toalettene åpne søndag kl. 13-18.