Planlegger du sprell langs løypa?

Arctic Race of Norway 2016 . Foto: ARN/Rune Dahl.

Fortell oss om det, så får vi sagt det videre til journalistene og reporterne som dekker rittet.

Det lages en mediebok til journalister og kommentatorer som skal dekke Arctic Race of Norway. Her er det opp til oss å fortelle om hva som er verdt å se/kommentere langs løypa.

Landemerker som kirker, broer og annet «fast» har vi god oversikt over. Men det som gjør tv-bildene fra Arctic Race så spesielle, er det nordnorske folkelivet. For vi har funnet på mye rart disse årene. Dette og naturen gjør at også folk som ikke er interessert i sport velger å følge sendingene i august.

Fortell oss hva du planlegger

Nå kan DU være med på å påvirke hva som meldes inn i forkant i år. For medieboka har også plass til større eller spesielle ting som gjøres langs løypa spesielt til rittet.

Planlegger du noe som ikke andre skal vite om før det er på plass, gi beskjed om det også, så sladrer vi ikke andre steder enn i medieboka. Og motsatt; planlegger du noe du vil at andre skal vite om, kanskje for å få mange til å møte opp, så hjelper vi med å spre det i våre kanaler.

Planlegger du noen sprell til Arctic Race of Norway 18. august? Eller har du noe du lurer på? Kom på ARN Narvik kickoff 2019 i dag kl. 18 og få inspirasjon og svar.Foto: ARN/R. Dahl, P. Hympendahl, T. I. Bergsmo, P. Ballet, G. Demoveaux, P. Laukli

Geplaatst door Arctic Race of Norway – Narvik – Vertskap 2019 op Maandag 20 mei 2019

Besøk av Dag Otto?

Det finnes mange klipp fra alt Dag Otto opplever langs ruta. Han får også medieboka, og kan planlegge ut fra den. Men det er ingen garanti for hvor Dag Otto stopper eller hvem som kommer på tv. Det som er helt sikkert er at om du ikke er der, så skjer det heller ikke noe 😉

Hvem melder jeg til?

Kontakt vår delprosjektleder Vigdis Bogholm via info@arnnarvik.no, eller send en melding via vår Facebookside:

https://www.facebook.com/ARNnarvik/