Personvernserklæring

ARN Narvik AS tar personvern på alvor, og er forpliktet til å behandle personopplysninger på en forsvarlig måte. Denne personvernserklæringen beskriver hvilken informasjon som samles inn og lagres knyttet til www.arnnarvik.no

Hva lagrer vi?

Den eneste brukerinformasjonen vi lagrer er registrering av frivillig. Dette skjer skjer ved hjelp av et annet nettsted (questback.com). Om du vil vite mer om deres personvern og hvordan de behandler data, kan du besøke https://www.questback.com/data-privacy/privacy-policy/ .

Vi bruker den registrerte informasjonen kun til å kontakte og organisere de som skal være frivillig Arctic Race of Norway. Vi gir den ikke ut til noen andre.

Informasjonskapsler

Vi bruker analyseverktøy og lagrer informasjonskapsler (cookies) på www.arnnarvik.no. Informasjonskapsler er små tekstfiler som vårt nettsted lagrer på din datamaskin, slik at vi kan gjenkjenne deg og gi et tilpasset innhold når du besøker vårt nettsted.

Din data!

Du kan når som helst be om å få innsyn i hvilken data vi har om deg og ønske om å bli slettet. Ta kontakt med post@arnnarvik.no om du vil vite mer.