Nå er vi i gang!

Prosjektgruppa 2019: Trond Solberg, Iris Bartholsen, Vigdis Bogholm, Gaute Skoglund og Hans Herman Henriksen.

Prosjektgruppa for årets finaleetappe av Arctic Race of Norway i Narvik 18. august er klar.

ARN Narvik AS skal også i år ha ansvar for arrangementet på vegne av vertskommunen Narvik, og nyvalgt styreleder Svein Erik Kristiansen sier følgende:
– Jeg er svært tilfreds med at samme personer som har sørget for suksessen for Arctic Race i Narvik tidligere, er med også denne gang.

Årets Arctic Race vil være to dager i Narvik, selv om selve rittet kun er på søndag. Fra lørdag rigger rittets partnere seg i Race village på torvet slik det var i 2015. I Race Village er fokuset på aktivitet heller enn salg. Det planlegges også endel kulturaktiviteter for å skape liv og røre. 
– På Rådhusplassen blir det en markedsplass der de lokale partnere kan profilere seg, sier prosjektansvarlig/daglig leder Iris Bartholsen.
Det blir flere arrangement i sentrum denne helgen og Utelivscompaniet har allerede startet sin planlegging med hva utelivsnæringen vil tilby.

Finaleetappen starter i Lødingen, etter en tur innom Grovfjord kommer rytterne til Narvik via Hålogalandsbrua. Her avslutter de med tre runder i rundløypa som er brukt tidligere år.
– Vi trenger mange frivillige, både som løypevakter og til andre oppgaver, og vil komme med mer informasjon om hvor man kan melde seg til dette, opplyser hun.

ARN Narvik samarbeider med Alpin VM 2027. Vi skal vise frem entusiasmen som er her, og at vi i Narvik og Nord-Norge mestrer å ta imot og legge til rette for store internasjonale arrangement. For å få interessante tv-bilder å sende ut i verden tenker vi annerledes i år enn i tidligere år.
– Vi håper som alltid på godt vær, men ønsker samtidig å oppfordre næringsliv og beboere til å finne frem skiene i august. Pynt som om det er VM alpint i byen. La verden få se hva vi får til. Tenk for noen tv-bilder det kan gi om publikum står i bakkene opp mot skistua med ski og skiklær! Vi tar imot alle gode ideer med åpne armer, sier Bartholsen.

Prosjektgruppa består av:
Prosjektansvarlig Iris Bartholsen
Prosjektleder Teknisk Trond Solberg
Prosjektleder kommunikasjon og profilering Vigdis Bogholm
Prosjektleder Race village Gaute Skoglund
Prosjektleder frivillige Hans Herman Henriksen

Prosjektansvarlig Iris Bartholsen er glad for å ha fått tilbake den samme gruppa som vi hadde i 2015 da årets arrangement vil være mye likt dette.

Kontakt oss

Foto: Kristoffer K. Bergersen, Narvik kommune