Er du klar til søndag?

enkelt liv langs løypa 1

Her er noen tips til deg som lurer på hva som skal til for å være med på å lage stemning langs løypa til Arctic Race.

Det er flere som har planlagt ting langs løypa og meldt det inn til oss. Så er det noen som lurer på om det trenger å være så avansert. Svaret er at nei, det trenger det ikke. Samle gjerne en gjeng. Ta med flagg. Må du kle deg ut? Nei.

enkelt liv langs løypa 2

Må jeg være sammen med en gjeng? Nei. Finn gjerne en fin plass å stå alene. Eller dra ut med båten om du har. Da begrenser det seg sikkert hvor stor gjeng du kan ha med. Ta gjerne med flagg.

enkelt liv langs løypa 3

Det kan være fint å stå på en høyde i terrenget, høyt eller lavere. Da får du fin utsikt. Og vises bedre for de som filmer. Ta gjerne med flagg.

enkelt liv langs løypa 4

Eller du kan gå til et sted der du regner med at det er flere. Ta gjerne med flagg. Her er Rallarklubben i Sjøbakken og Narvik Hockey i Hamsuns vei gode tips langs løypa. Er du i Bjerkvik er det i sentrum det skjer. Der stiller Coop X-tra med lykkehjul og grilling sammen med ski- og skiskyttergruppa i Bjerkvik IF.

Det enkleste og kanskje koseligste for noen er å flytte kaffebordet ut i hagen eller ned til veien. Ta gjerne med flagg.

Og vil du kle deg ut eller være helt crazy, gjør gjerne det. Men som sagt, det blir hva vi gjør det til. Det viktigste er å få masse folkeliv langs løypa. Vi gleder oss!

Flere tips om du vil legge mer arbeid i det.

Husk også at det er tillatt å flagge ved større sportsarrangement. Flaggtidene finner du her.

Alle foto: Arctic Race of Norway